Hotel Ikaros Beach Resort & Spa

///Hotel Ikaros Beach Resort & Spa
Aanbieding!
  • 34659495-Web1
VertrekdatumDiverse data
Aantal personen4
Aantal dagen4
ReisorganisatieSunweb
PlaatsMalia
RegioKreta
LandGriekenland
Naam accommodatieHotel Ikaros Beach Resort & Spa

Hotel Ikaros Beach Resort & Spa

419,00

Reisinformatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tussen de drukke steden Malia en Stalis vind je in Hotel Ikaros Beach Resort & Spa een ware oase van rust en luxe. Dit hotel behoort tot onze ELITE selectie, dit zijn de meest exclusieve hideaways binnen onze Excellent collectie. Het heeft een unieke ligging, op de rotsen pal aan de kust en naast een schitterend zandstrand. Vanwege deze ligging kun je bijna vanaf overal in het hotel wegdromen bij het schitterende uitzicht over zee.

Ikaros Beach Resort & Spa is net ten klein dorpje met steegjes, hofjes, doorgangen en pleintjes in een mooi aangelegde tuin. De kamers zijn ideaal om je even in terug te trekken en je kunt zelfs kiezen voor suites die bovenaan de rots liggen, zodat je vanuit je privé zwembad kunt wegdromen bij het uitzicht over de helderblauwe zee.

Op culinair gebied wordt je in dit hotel zeker in de watten gelegd. Naast het uitgebreide buffet is er ook een a-la-carte restaurant, waar verse lokale producten worden gebruikt om de heerlijkste smaaksensaties te bereiden. In de Aura Spa worden massages en therapieën  persoonlijk afgestemd, zodat jij de behandeling krijgt die bij jouw lijf past en weer helemaal in balans kunt komen.

Hoewel je op dit prachtige stekje heerlijk kunt relaxen, het strand en vier zwembaden liggen tenslotte binnen handbereik, kun je in en rondom het hotel ook heerlijk actief bezig zijn. Verruil je strandbedje bijvoorbeeld eens voor het fitnesscentrum, waar je zelf of met een personal trainer fit blijft tijdens de vakantie. Je kunt ook een balletje slaan op de glooiende 18-holes golfbaan in de buurt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek lastminute

Categorieën: ,