Hotel Sani Dunes

///Hotel Sani Dunes
Aanbieding!
  • 32763420-Web1
VertrekdatumDiverse data
Aantal personen2
Aantal dagen8
ReisorganisatieSunweb
PlaatsSani Beach
RegioChalkidiki
LandGriekenland
Naam accommodatieHotel Sani Dunes

Hotel Sani Dunes

959,00

Reisinformatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het super-de-luxe Hotel Sani Dunes is een bijzonder resort met veel faciliteiten. Een ultieme plek voor een onvergetelijk verblijf en slechts een paar stappen verwijderd van de diepblauwe Egeïsche zee met privéstrand. Het leven van alledag is hier ver weg en kun je echt even bijtanken.

In de perfect aangelegde tuin ligt een geweldig lagune zwembad met een mooi terras en heerlijke ligbedden. Hierdoor ontspan je automatisch en ga je direct in de relax-modus.  De riante kamers hebben elk hun eigen stijl en alles wat nodig is voor een zeer gedenkwaardig verblijf.  Je beschikt zelfs over een eigen Nespresso machine, zo geniet je elke ochtend van een heerlijk kopje koffie en ben je klaar voor een nieuwe dag.

Nog meer relaxen, kun je in de Sani Dunes Spa. Dompel jezelf helemaal onder in luxe, laat jezelf verwennen en vertroetelen en kies uit een eindeloze lijst van massages en therapieën. Werken aan je conditie is mogelijk in de fitness en geniet tot slot van een heerlijk stoombad.

De innerlijke mens moet ook verwend worden. De pool-bar met imposant uitzicht is de ideale setting voor een gezellig aperitief. In één van de restaurants, kies je een heerlijke maaltijd van het innovatieve menu wat is samengesteld door een chef-kok die bekroond is met een Michelin ster. Laat je verleiden door de ervaren sommeliers en kies een zorgvuldige geselecteerde wijn van de wijnkaart. Werkelijk een unieke culinaire ervaring en prachtige ambiance.

 

Dit hotel is een droombestemming en biedt een oase van rust en luxe.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek lastminute

Categorieën: ,