Hotel Yianna Caravel – adults only

///Hotel Yianna Caravel – adults only
Aanbieding!
  • 35135244-Web1
VertrekdatumDiverse data
Aantal personen4
Aantal dagen4
ReisorganisatieSunweb
PlaatsAmmoudara
RegioKreta
LandGriekenland
Naam accommodatieHotel Yianna Caravel - adults only

Hotel Yianna Caravel – adults only

259,00

Reisinformatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het Secret hotel Yianna Caravel is in een nieuw jasje gestoken en biedt een vriendelijke sfeer met veel comfort. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en het ziet er fantastisch uit! Het hotel heeft een perfecte ligging, want het ligt direct aan het strand. Iedere dag geniet je weer van een idyllisch uitzicht over de blauwe zee en prachtig gebergte. Een zeer geschikt adres voor een ontspannen vakantie en heerlijke middagen in de zon.

Ben je graag actief tijdens je vakantie? Bij de buren kun je terecht voor het huren van een surfboard of je kunt een andere watersport gaan beoefenen. Wanneer je het liever wat rustiger aan doet, dan kun je in de wellness terecht. Je wordt heerlijk in de watten gelegd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een weldadige massage of je handen en nagels laten verzorgen in de beautysalon. Even lekker helemaal niets doen en tijd voor jezelf.

Wanneer je weer helemaal bent opgeladen, kun je gaan genieten van een smakelijke maaltijd in het restaurant van het hotel. Hier worden verse gerechten bereid met passie voor de Griekse keuken uiteraard. Natuurlijk eindig je met een klein glaasje raki, het is tenslotte vakantie.

’s Avonds na een heerlijke strandwandeling kun je in de bar terecht voor een lekkere cocktail of ander verkoelend drankje. Morgen begint alles weer opnieuw en kom je straks als herboren thuis van een fantastische vakantie op Kreta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek lastminute

Categorieën: ,