Ghotels Pallini Beach & Bungalows

///Ghotels Pallini Beach & Bungalows
Aanbieding!
  • 19927198-Web1
VertrekdatumDiverse data
Aantal personen2
Aantal dagen4
ReisorganisatieSunweb
PlaatsKalithea - Kassandra
RegioChalkidiki
LandGriekenland
Naam accommodatieGhotels Pallini Beach & Bungalows

Ghotels Pallini Beach & Bungalows

559,00

Reisinformatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op wandelafstand van het levendige stadje Kalithea ligt Ghotels Pallini Beach & Bungalows aan het schitterende zandstrand. Hier kun je een strandstoeltje uitkiezen en wanneer het te warm wordt het turquoise blauwe water inspringen.

Voor zowel jong als oud is er veel te beleven in het hotel. Er worden door het animatieteam leuke activiteiten georganiseerd en je kunt lekker een balletje slaan op de tennisbaan of je uitleven op tijdens een potje volleybal. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen met een zoektocht naar een schat. Ontspannen hoort er natuurlijk ook bij tijdens de vakantie. Als languit van de zon genieten met het geluid van de golven op de achtergrond niet voldoende is, kun je ook nog een weldadige massage nemen of even de sauna induiken.

Na een diner in één van de restaurants kun je bij meerdere bars terecht voor een lekker drankje. Er worden door het animatieteam regelmatig shows georganiseerd en in juli en augustus kun je van een film genieten in de openluchtbioscoop (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek lastminute

Categorieën: ,