Hotel Ramada Resort Lara

///Hotel Ramada Resort Lara
Aanbieding!
  • 33824946-Web1
VertrekdatumDiverse data
Aantal personen2
Aantal dagen4
ReisorganisatieSunweb
PlaatsAntalya - Lara
RegioTurkse Rivièra
LandTurkije
Naam accommodatieHotel Ramada Resort Lara

Hotel Ramada Resort Lara

509,00

Reisinformatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vanaf Hotel Ramada Resort Lara rijdt er meerdere keren per dag een shuttlebusje binnen een paar minuten naar het goudgele zandstrand van Lara. Op dit privéstrand kun je naast luieren in de zon ook actief bezig zijn op het beachvolleybalveld of drankjes halen bij de strandbar. Er is ook een parkje en een pier vol met ligbedjes waar je heerlijk kunt relaxen. Mocht er tijdens je verblijf een leuk event plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een belangrijke voetbalwedstrijd, dan wordt dit uitgezonden bij het grote podium. ’s Avonds kun je hier ook romantisch dineren in het Turkse à-la-carte restaurant, met het geluid van de golven op de achtergrond.

Bij het hotel zelf is het ook goed toeven. Er is een zwembad mét glijbanen en een poolbar. Hier kun je meedoen aan leuke activiteiten of van de zon genieten. Eventuele kinderen kunnen zich hier ook goed vermaken; de kleurrijke miniclub vormt het ideale decor voor leuke spelletjes en creativiteit.

Niet alleen het Turkse restaurant op het strand kan voor een culinaire verrassing zorgen. Naast het uitgebreide buffet zijn er nog 4 à-la-carte restaurants. Zo kun je bijvoorbeeld de Italiaanse keuken uitproberen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek lastminute

Categorieën: ,